Mees kulutas ligi 170 000 eurot, et veeta pensionipõlv Boeing 727 seinte vahel

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruce Campbelli kodu.
Bruce Campbelli kodu. Foto: tinyhouseblog.com

Erru läinud insener Bruce Campbell elab oma unistuste pensionärielu - üksikust hundist mehe päevad mööduvad Boeing 727-400 reaktiivlennuki seinte vahel.

68-aastane Bruce Campbell on kui kass, kes kõnnib omapäi. Mees elab üsna lihtsat elu, kui välja arvata mehe omapärane elamispind. Pensionipõlve nautiv meesterahvas soetas nimelt veidi rohkem kui 15 aastat tagasi Boeing 727-400 kolmemootorilise reaktiivreisilennuki, mille Campbell aastatega mõnusaks poissmehe pesaks muutnud on. Vahetult enne pensipõlve tehtud investeering läks mehele veidi enam 170 000 eurot maksma.

Väärikas eas Campbell lasi lennuki ostu järel Kreekast Ameerikasse transportida, vahendab dailymail.co.uk. Reaktiivlennuki viimaseks peatuseks on Oregoni osariigis olev Portlandi linnake. Lennuki tarbeks 10-aakrise maalapi ostnud Campbell võtab meeleldi vastu külalisi ning viib soovi korral ka kõik huvilised lennukisse ringkäigule. 

Üksinda elaval mehel pole ei elukaaslast, ei ühtegi järeltulijat. Tehnoloogiafanaatik ei igatse perekonna järele ning leiab, et elust lennukis on täiesti piisab, et argipäev mitmekülgsemaks muuta. Endine insener leiab, et elu lennukiseinte vahel on justkui igikestev ekspeditsioon, mis pakub talle kui tehnoloogiahuvilisele inimesele igapäevaselt pinget ja ka meelerahu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles