Õnnemäng: dollariga müüki paisatud maja sai oksjonil kõrge lõpphinna

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bradleyde maja.
Bradleyde maja. Foto: realtor.com

Dan ja Sharla Bradley läksid õnne peale välja ning panid oma Oklahomas asuva maja vaid ühe dollari eest oskjonile.

Kes ei riski, see šampust ei joo. Bradleyde pere haaras kinni maakleri pakutud võimalusest lasta turul otsustada nende kodu lõplik väärtus. Julge hundi rind on aga rasvane ning nõnda tõi ka Bradleyde, esmalt hullumeelsena tundunud otsus, pere õuele rikkuse ja õnne.

Kinnisvarahindaja oli abielupaari 371-ruutmeetrise kodu väärtuseks pakkunud 348 875 eurot, vahendab southernliving.com. Üheeurone alghind oli aga vaid selleks, et pälvida kinnisvarahuviliste tähelepanu ning valada veidi õli tulle.

Bradleyde maja.
Bradleyde maja. Foto: realtor.com

Võetud risk tasus end igati ära. Avatud uste päev tõi nimelt noorte koju ligikaudu 60 huvilist, kellest 7 olid nõus kohe ka käed lööma. Kuna kinnisvaraga müügiga seonduvad paberid on alles vormistamisel, keeldub kinnisvara vahendanud maakler Ryan Hukill lõplikku müügisummat avaldamast. Küll aga kergitab maakler saladusloori sõnadega, et lõplik müügihind olevat ületanud Bradleyde esialgseid ootusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles