Austraalias müüdi kopsaka summa eest krunt, kus laiutavad tenniseväljak ja tühjus

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maatükk Austraalias.
Maatükk Austraalias. Foto: realestate.com.au

Austraalias müüdi uskumatu 1,5 miljoni eest kinnistu, kus ei ole isegi mitte elumaja, kuhu uued omanikud end sisse sättida saaksid.

Möödunud neljapäeval Austraalia Wahroonga linnajaos müüki paisatud krundi müügiprotsess jäi võrdlemisi lühikeseks. Kõigest viis kuud tagasi soetatud krundile tulid esimesed pakkumised juba kahe tunni möödudes. Järgmise päeva pärastlõunaks oli krundile uus omanik aga juba leitud. Krundi müügi teeb erakordseks asjaolu, et peale ühe räämas tenniseväljaku sealt suurt midagi lisaks enam ei leia. 

Krunt müüdi selle ostuhinnast 126 732 euro võrra kallimalt maha, vahendab realestate.com.au. Kinnisvara vahendanud maakleri Tim Fraseri sõnul selgitab kiiret müüki ülekuumenenud kinnisvaraturg, mis on pannud austraallased senisest kiiremini oma ostuotsuseid langetama. «Kõik, mis turul vabaneb, ostetakse kohe esimesel võimalusel ära,» märkis Fraser.

Krundi ostnud pere ei kavatse igaljuhul käed rüpes istuma jääda, lubades soetatud maatükile lõpuks ka ühe korraliku elumaja ehitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles