Ameerika abielupaar sattus tagaaias puid istutades korraliku kullaaugu otsa (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kullaaugu otsa sattunud abielupaar tagastas leitud varanduse selle esialgsele omanikule.
Kullaaugu otsa sattunud abielupaar tagastas leitud varanduse selle esialgsele omanikule. Foto: Caro / Ulrich / Caro / Ulrich/ Scanpix

Aiad on ikka täis üllatusi, Ameerika abielupaari tagaaiast leitud üllatus oli aga väärt terve varanduse.

Matthew ja Maria Emanuel leidsid tagaaias puid istutades ühe salapärase metallist kasti. Kõdunenud ja räämas kasti sisu jättis aga noored sõnatuks. 

Aardelaekas oli nimelt ei midagi muud kui terasest seif, milles oli koguni 43 361 euro väärtuses väärisesemeid ja sularaha, vahendab thesun.co.uk. Lisaks varandusele oli seifis ka üks aadress, mis Emanuelide sõnul viitanud ühele nende naabritest. Abielupaar koputas üleaedse uksele ning üsna pea saabus ka ühe seitse aastat tagasi toimunud varguse lõppvaatus.

Tegemist oli tõepoolest Emanuelide naabrinna seifiga, mis oli seitse aastat tagasi pikanäpumeeste poolt ära viidud. Abielupaari isetust teost liigutatud naabrinaise tänu ulatus loomulikult taevani. Küsimusele, miks paar leitud varandust aga endale ei jätnud, vastas Maria Emanuel lihtsalt, ent kindlameelselt: «Meil ei tekkinud küsimustki. See raha lihtsalt ei kuulunud meile.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles