Fotod: koleda vannitoa remondi käigus paljastus midagi põnevat

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.florapostestudio.com

Ajale jalgu jäänud imeliku sinise vannitoa remontimise käigus paljastus seinte alt midagi põnevat.

Kui Kendra ja tema kaasa Dave oma 1920. aastatel ehitatud maja remontima asusid, võtsid nad ühena esimestest projektidest ette koleda sinise vannitoa. Tema eesmärgiks oli remondi käigus silmas pidada maja ehitusaastat, kuid teha sellest siiski kaasaegne pesuruum.

Foto: www.florapostestudio.com

Kõige suurem töö oli ühe vaheseina nihutamine, mille abil sai vannituba esialgsest suuremaks. Seina läks valge ajatu metrooplaat, kapid said peale marmorist tööpinnad. Kuid kõige erilisem osa vannitoast on tükike ajalugu. 

Seinte puhastamise käigus jõudis Kendra kaasa Dave lõpuks tõelise aardeni: imeilusa sinise kaladega tapeedini, mis on paigaldatud kõige hiljem 50ndatel aastatel, võimalik, et varem.

Kahjuks oli tapeet nii kõvasti alusseina küljes kinni, et seda oli võimatu tervikuna eemaldada või taastada. Niisiis tuli maha matta unistus esialgne tapeeditud sein originaalkujul alles jätta. 

Foto: www.florapostestudio.com

Selle asemel võttis Kendra tapeedist nii suure tüki, kui tervena kätte saada õnnestus, raamis selle ja riputas vannitoa seinale. Nüüd on tükike algupärast pesuruumi Kendra ja Dave´i vannitoas alati esindatud.

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles