Ameerika teleprodutsendi koduseinu katavad plakatid ja väljalõiked lemmikseriaalidest

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lori Mooney kodu katavad plakatid ja ajakirjaväljalõiked.
Lori Mooney kodu katavad plakatid ja ajakirjaväljalõiked. Foto: Pexels / CC0 Licence

Auhinnatud teleprodutsent ning näitekirjanik Lori Mooney on kümnendast eluaastast peale kogunud postreid oma iidolitest ning lemmik-teleseriaalidest. 

Emmyga pärjatud teleprodutsent ning auhinnatud näitekirjanik Lori Mooney on kümnendast eluaastast peale kogunud plakateid ning fänninänni oma lemmikseriaalidest. «Iga kord, kui mõnest seriaalist või kuulsusest vaimustusse sattusin, tahtsin, et kõik mu silmarõõmud seintel kindlasti kuvatud oleks,» ütles naine.

Naine ei salli minimalismi ning ei seedi ka lihtsalt tühipaljaid seinu. Seetõttu ongi Mooney pea iga ruutmeetri oma kodust katnud kas mõne postri või ajakirjaväljalõikega, vahendab apartmenttherapy.com. 

Positiivse ellusuhtumisega naine jagab korterit kassikesega nimega Prancer, kellel pole seintel ilutsevatest kuulsustest ilmselt ei sooja ega külma. Naine ise kirjeldab oma kodus olevaid dekoratsioone ja pildikesi sõnadega «visuaalne rünnak». «Mulle meeldib, et üle ukseläve astudes satun imelisse värvidemaailma, kus mustmiljon värvi mulle otsemaid kaela potsatab,» märkis Mooney.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles