Kolm asja, mis peaks 30. eluaastaks olema iga inimese kodus

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

30. eluaastaks võiks selline pidetu seiklemiseperiood läbi olla ja tasapisi peaks kujunema oma kodu, mille juures on mõned komponendid vältimatud.

ApartmentTherapy on pannud kirja kolm eset, mis peaksid selleks ajaks iga inimese kodu juurde kuuluma. Kas sul on need olemas ja kas pead oluliseks?

1. Korralik voodi

Poroloonmadratsitega põrandal magamise aeg peaks selles vanuses juba minevikumälestuseks saama. Korralikku voodisse ja madratsisse tasub ja tuleb investeerida, sest kvaliteetne ööuni muutub üha olulisemaks. Kindlasti leidub kodus kohti, kus saab raha kokku hoida, aga see ei ole üks neist. 

2. Päris kunst

Postrid ja mõtteteradega plakatid sobivad hästi, kui oled 20ndates eluaastates. Pärast 30. sünnipäeva võiksid hakata tasapisi tõsiseltvõetavama kunsti poole vaatama. Kui sa ei jaksa end juba tuntuks töötanud kunstnike taieseid osta, kiika kunstitudengite loomingu poole.

3. Korralik kirjutuslauatool

Korralik tool näeb hea välja, toetab sind õigetest kohtadest ja sobibi ülejäänud ruumiga. Seljaprobleemid pole naljaasi üheski vanuses, seega tuleb juba 30ndates oma selja tervisesse ja heasse rühti suhtuda täie tõsidusega. Suvaline söögitool kirjutuslaua taha ei sobi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles