Naabritele piinlevat looma meenutanud naine sai ametliku ettekirjutuse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Naine, kelle eneseväljendus meenutas naabritele uppuva kassi karjeid, sai ametliku ettekirjutuse.

48-aastane britt Heather Webb sai ametliku ettekirjutuse, mis keelab tal järgneva 24 kuu jooksul oma korteris laulmise, vahendab Daily Mail. Ettekirjutuse põhjuseks on naise peale kaevanud naabrid, kelle sõnul meenutavad Webbi püüded laulda uppuva kassi karjeid.

Kuid naabrite meelehärmiks pole naine lasknud end ettekirjutusest häirida: ta on seda juba vähemalt kahel korral rikkuda jõudnud, väidavad naabrid, kes nüüd naise vastu tema laulukatkete salvestamise abil tõendeid koguda püüavad.

Webb ise väidab, et tema ei mäleta, et ta pärast ametliku ettekirjutuse saamist kordagi laulnud oleks. Naabrid on aga jätkuvalt teist meelt.

Tüli on keeruline kohtu abita lahendada, sest see on vaikselt hõõgunud juba enam kui neli aastat ja naabritel, kes ei saanud algul abi ei linnavalitsusest ega politseist, on olnud aega viha koguda.

Nüüd Webbi kohutava ja naabreid ahistava lauluoskuse pärast kohtusse pöördunud seltskond ei kavatsegi enne alla anda, kui Webbi laulutegevus lõplikult peatatud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles