Fotod: eriti õdusa maakodu sisustamine ühe Saaremaa talu näitel

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pintslijakohvriga.ee

See õdus ja hubane Saaremaa maakodu on suurepärane näide sellest, kuidas sisustada vana talumaja mõnusalt ja kutsuvalt.

Sisustusblogija Brette Saar tutvustab seekord oma elukaaslase Berdi pere maakodu, mille on suures osas sisustanud Berdi kunstnikust väga hea silmaga ema. 

«See postitus ongi selleks et näidata, kui palju pisikesi detaile ühte pisikesse maakodusse jagub ja kuidas päris sisekujundaja neid on loonud,» kirjutab Brette. 

Foto: pintslijakohvriga.ee

Ühtlasi jagab ta mõned suurepärased nipid, kuidas maakoju see õige tunne luua.

Erinevad mustrid toimivad koos suurepäraselt. «Mina üritan tavaliselt jälgida lihtsalt seda, et värvid omavahel sobituksid. Mida hullumeelsemad mustrid kokku panna, seda ägedam tulemus,» ütleb Brette. Tasuks silmad lahti hoida erinevate tekstiilide osas. Näiteks: padjapüürid, laualinad, kardinad, tekikotid jne… Köik mis meeldib, see ka sobib!

Foto: pintslijakohvriga.ee

Padjad, pleedid, tekid, vaibad. «See, mis selle palkmaja eriti hubaseks teeb on see, et seal on palju erinevate suurustega patju ja pleede. Tegelikult on see ka üks  soodsamaid viise, kuidas maakodu hetkega hubasemaks ja värskemaks muuta!» räägib Brette. Jahedatele põrandatele tasub osta kaltsuvaibad, need on jala all mönusad ja peavad kaua vastu. Ja peavad vastu ka talvisele hiirtepeole.

Foto: pintslijakohvriga.ee

Köik see, mis linnakoju ei sobi. «Üldiselt on minu jaoks ideaalne suvekodu just see, mis siit piltidelt näha on. Suures osas on meie linnakodu pigem rustikaalse alatooniga ja mitte nii romantiline. Samas mulle väga meeldib olla roosamanna ja pitsi-lipsukeste  sees, mu meelest on see nii... kena. Ehk siis, köik, mida tahaks koju panna, aga ei sobi, sobib kindlasti suvekoju! Ja nii ongi!» ütleb Brette.

Foto: www.pintslijakohvriga.wordpress.com

Veel rohkem nõuandeid ja ideid sisustamiseks leiad Pintsli ja kohvriga blogist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles