Inglise koduomanik: kadestan üürnikest eakaaslasi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koduomanikust naine kadestab üürnikke.
Koduomanikust naine kadestab üürnikke. Foto: Pexels / CC0 Licence

29-aastasel Kylie Petittil on privileeg olla koduomanik, ometigi igatseb naine üürituruga kaasnevat paindlikkust ja vabadust. 

Londoni lõunapoolsest osast pärit Kylie Petitt kadestab eakaaslasi, kes end kinnisvaraga veel sidunud pole. Sotsiaaltöötajast naine tuneb end üsna tihti aheldatuna soetatud kinnisvara ja laenu tagasimaksete külge.

Petitt laenas kodu sissemakseks vajamineva summa oma vanematelt, omades momendil vaid 30 protsenti oma Woolwichis asuvast korterist, vahendab thesun.co.uk. 2016. aastal soetatud korteriga on naine seotud veel vähemalt järgnevad kaks aastat. Kaasomandis olevat korterit ei saa naine paraku ka välja üürida, mistõttu lükkuvad edasi paljud naise tulevikuplaanid.

«Ma olen oma elus pöördepunkti lävel ning ei ole isegi kindel, kas tahangi veel Londonisse jääda,» märkis Petitt väljaandele, lisades et ka selle müük ei tule tema jaoks praegusel momendil kõne alla.

«Mul on koduomanikuna vedanud, ent teinekord tunnen tõepoolest puudust üürituru paindlikkusest ja muretust elust,» lisas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles