Nädalavahetuseks külaliskorteri broneerinud perekonda ootas ees õõvastav vaatepilt

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Broneeritud külaliskorter kujunes Homerite pere õudusunenäoks.
Broneeritud külaliskorter kujunes Homerite pere õudusunenäoks. Foto: Mariusz Prusaczyk / PantherMedia / Mariusz Prusaczyk / Scanpix

David Homeri perekonna pettumus oli suur, kui nädalavahetuseks broneeritud korter nende puhkuse tülgastavaks õudusunenäoks muutis.

Londonis kaheks ööks broneeritud korter jättis Homerite perekonnale õige kehva maitse suhu. Õuduste korteri eest 80 naela ehk ligikaudu 90 eurot välja käinud perepea sõnul olevat korterist avanenud vaatepilt kogu perel südame pahaks ajanud. Facebooki oma ebaõnnest teavitanud mees kirjeldas ise korterit kui üht odavaimat Londoni majutusturul. 

Veebilehe booking.com vahendusel reserveeritud korterist leidis neljaliikmeline pere loodetud meeldiva öömaja asemel eest hoopis hunnik musti nõusid, sahtlitesse kuhjunud söögijäätmeid ja kuivanud šampoonipudeleid aga ka tagaaias oleva isetekkelise prügimäe.

Kuvatõmmis.
Kuvatõmmis. Foto: facebook.com/David Homer
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles