Fotod: köök, mis remondita tundmatuseni muutus

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: atcharlotteshouse.com

Selles köögis ei tehtud remonti ega vahetatud välja peaaegu mitte ühtegi mööblieset. Ometi muutus kogu ruum tundmatuseni. 

Köögi omanik Charlotte ütleb, et kuigi nad oleksid väga tahtnud köögis remonti teha, et mahtunud see plaan pärast majaomanikeks saamist kuidagi nende eelarvesse. Niisiis tuli leida viis, kuidas köök, mis üldse perekonna maitse järele polnud, remontimata värskendada. 

Foto: atcharlotteshouse.com

Kõik, mis köögis ette võeti, oli köögikappide ja seinte värvimine ning ainsa remonditööks kvalifitseeruva asjana vahetati välja põrand. Külmade plaatide asemele paigaldati mõnus soe laudpõrand.

Ka köögitehnika vahetas Charlotte välja, aga see pole kindlasti miski, mis kvalifitseeruks remondiks. Paljud on andnud naisele tagasisidet, et ehtsa puidu värvi kappide ülevärvimine oli sisuliselt kuritegu, kuid siinkohal, köögis, mis oli enne pime ja rõhuv, on see kindlasti olnud põhjendatud valik.

Uue köögi nägu on värske, elav ja mõnus. Ei jälgegi 70ndate siseviimistlusest, kuhu aja jooksul oli sattunud esemeid ka vahepealsetest kümnenditest ja mis kõik kokku moodustas terviku, mida kuidagi harmooniliseks nimetada ei saanud. 

Foto: atcharlotteshouse.com

Kas pole võimas tulemus? Charlotte´i kodu kohta saab rohkem lugeda SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles