Enne ja pärast: ilmetud IKEA mööblitükid said muljetavaldava värskenduskuuri

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IKEA mööblitükid enne uuenduskuuri.
IKEA mööblitükid enne uuenduskuuri. Foto: happygohome.com

Uue kodu soetanud Tonya Sutfin otsustas oma kahvatuid IKEA mööblitükke veidi turgutada ning neile täiesti uus hingamine anda.

Tonya Sutfinil seisis ees uus algus. Uus kodu, uus mööbel, uus tühi elutuba, mida iseenda näo järgi kujundada. Naine ostis uude koju 124 euro eest kaks IKEA VITTSJÖ-nimelist riiulit ja ühe telekaaluse. Olles müüblitükid ilusti elutoa seina äärde pannud, näis naisele justkui midagi oleks veel puudu. 

«Avanev vaatepilt tundus veidi odav, justkui oleks kogu kupatus 90. aastatest pärit,» märkis Sutfin. Naine jõudis tõdemuseni, et kõik internetis silma jäänud IKEA mööblitükkide kallal tehtud uuendustööd ei olnud puhtalt ajaviiteks, vaid inimeste isiklikust vajadusest. Nõnda otsustas ka Sutfin, et peab oma kahvatutele mööblitükkidele veidi elujõudu sisse puhuma.

IKEA mööblitükid enne uuenduskuuri.
IKEA mööblitükid enne uuenduskuuri. Foto: happygohome.com

Naine otsustas kolm mööblieset puuplaatide abil ühendada ning need uue värvikihiga üle võõbata. Kuldsete kätega naine tegi kogu töö ise, kaasaarvatud puuplaatide mõõtu saagimise. Tulemus räägib iseenda eest.

IKEA mööbel pärast uuenduskuuri.
IKEA mööbel pärast uuenduskuuri. Foto: happygohome.com

«Ma jumaldan valminud riiulit. Kuivõrd lihtne viis kolme erineva mööblitüki ühendamiseks,» märkis naine oma blogis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles