Kinnisvaraloteriide pahupool: eramut müünud abielupaar on sunnitud ise kukrut kergendama

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

28,5 euro eest loteriipileteid müünud abielupaaril jäi loodetud eesmärk täitmata ning kõige tipuks pidi soliidses eas paarike lisaks ka enda rahakotti kergendama.

Inglismaalt pärit 61-aastased Helen ja Gary Weller otsustasid möödunud aasta sügisel õnne proovida ning oma Berkshires asuv maja loterii teel maha müüa. Thamesi jõe kaldal asuva maja turuväärtuseks oli toona ligikaudu neli miljonit eurot. 

Wellerite eesmärgiks oli müüa 500 000 piletit, igaüks väärtusega 28,5 eurot, vahendab dailymail.co.uk. Saatusel oli abielupaariga aga sootuks teised plaanid. Huvi Wellerite kodu vastu on olnud suur, ent mitte piisavalt. Abielupaar ei avalda, kaugele nad piletite müügiga jõudnud on, küll aga märgib, et müüdud piletite arv ei vasta nende ootustele ning on sunnitud osalejate vahel hoopis rahalise auhinna välja loosima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles