IKEA uues kollektsioonis kohtuvad tänavastiil ja praktilisus

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IKEA uus kollektsioon.
IKEA uus kollektsioon. Foto: Tootja foto / ikea.com

IKEA uus kollektsioon, koostöös Chris Stampi ja Maja Ganszynieciga, pakub põnevat väljundit aktiivsest eluviisist lugupidavale inimesele.

urbanistlikust eluviisist? lugupidavatele inimestele?

SPÄNST-nimelises kollektsioonis kohtuvad tormakas argipäev ja praktilisus. Tänavastiilist ja aktiivsest eluviisist inspireeritud kollektsiooni tootevalikus on eeskätt erinevate esemete ja varustuse hoiustamiseks mõeldud mööbliesemed.

«Kollektsiooni luues jõudsin arusaamale, et teinekord tasub oma piire ületada. Me lõime hullhulgeid lahendusi, kuna ainult niiviisi on tehtud töö oma hinda väärt,» ütles kollektsiooni loomeprotsessis osalenud vabakutseline disainer Ganszyniec.

Kollektsioon võimaldab inimesel oma igapäeva tegemised ja hobid endale lähemale tuua - olgu selleks rulalaua hoidja või tavaline nagi lemmikjope riputamiseks - tänu IKEAle saab neid esemeid väärikalt ka oma koduseinte vahel kuvada.

Limiteeritud koguses tooted paisatakse müüki juba maikuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles