Enne ja pärast: ilmetu köök sai kauaoodatud iluravi (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shannon Fagan / PantherMedia / Shannon Fagan

Tabitha Lane'i köök oli enne uuenduskuuri kahtlemata ajast ja arust. IKEA köögist unistanud naine sai viimaks oma tahtmise.

See õnnetu köök siin sai täiesti imelise uue näo. Aastaid üürikorterites elanud Tabitha Lane soetas möödunud aastal viimaks päris oma kodu, mille kööki naine sekunditki viivitamata uuendama asus. 

IKEA toodetest vaimustuses naine teadis, et mitte miski ei ületa Rootsi mööbligigandi esemete funktsionaalsust ja praktilisust. Nõnda otsustaski naine vabaneda köögis olevast mööblist ning asendada see IKEA mööblitükkidega, vahendab apartmenttherapy.com. 

Võrdlemisi väikeses köögis on nüüd peale uuenduskuuri oluliselt rohkem toimetamisruumi. Seintel asetsenud kapid on asendunud avatud riiulitega, kuhu naine oskuslikult kõik vajamineva paigutanud on. Kappidetagune sein on aga kaetud maitseka seinaplaadiga, mis lisab omapära ja silmailu. Väsinud ilmega köögist on saanud kaasaegselt väärikas eluruum, millel silm lausa puhkab.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles