Sisustusmess Interjöör 2018 avab uksed

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sisustusmess Interjöör 2018.
Sisustusmess Interjöör 2018. Foto: sisustusmess.ee

Täna algab Eesti Näituste messikeskuses Tallinnas kolm päeva kestev suur sisustusmess Interjöör 2018.

Sisustusmess Interjöör on traditsiooniline sisustussündmus Eesti Näituste messikeskuses, mille eesmärgiks on pakkuda informatsiooni uute ja olemasolevate suundade kohta mööbli-, sisekujunduse- ja disainimaailmas. Kolmepäevasel messil saab koguda inspiratsiooni kodu, suvila ja kontori sisustamiseks, kaunistamiseks või renoveerimiseks. Kohal on nimelt eesti disainerite kahurivägi, kes oma põnevat loomingut ja selle telgitagust tutvustab. Messil esindatud sisustustooted ja -ettevõtted ning sisekujundajad ei tohiks kedagi külmaks jätta.

Koostöös iNkodu.ee teemaportaaliga korraldatakse juba kolmandat korda ka disainilaata. Messi raames toimuv aiandusmess toob aga külastajateni meeleoluka ja rohkelt silmailu pakkuva floristikavõistluse. Kinnisvaramessil saab seevastu lisaks kinnisvaraettevõtete messipakkumistele tutvuda ka uusarendustega ning küsida nõu asjatundjatelt.

Kõrvuti põnevate toodete ja lahendustega on messil võimalik osaleda ka mitmetel tasuta seminaridel ja loengutel. 

Mess on avatud:

Reedel, 20.04 kell 11.00–18.00

Laupäeval, 21.04 kell 10.00–18.00

Pühapäeval, 22.04 kell 10.00–16.00

Täpsem info messil toimuva kohta:

www.sisustusmess.ee

www.aiandusmess.ee

www.kinnisvaramess.ee

www.disainilaat.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles