Pikanäpumehed tegid Ameerika muusiku kodus korraliku tühjendustöö

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usher.
Usher. Foto: SCANPIX

Ameerika laulja Usheri müügisolev Los Angelese kodu on langenud pikanäpumeeste huviorbiiti ning politseil on alust arvata, et vargused leidsid aset justnimelt maja tutvumispäeval.

Muusiku Los Angelese kodust rööviti ühtekokku 662 171 euro väärtuses ehteid ja sularaha. Juhtunut märkas esimesena mehe majapidajanna, kes vargusest viivitamatult muusiku kallimale, kellega ühiselt maja müüakse, teada andis.

Majapidajanna olevat hoone teiselt korruselt leidnud jalajälje ning akende eest ära tõmmatud kardinad. Paraku olid need ka ainsad jäljed, mis varganäod endast maha jätsid, vahendab architecturaldigest.com.

Oskuslikult tegutsenud vargad olid nimelt ühes väärisesemetega võtnud endaga kaasa ka valvekaamera salvestuskasti ning lõiganud läbi kogu juhtmestiku. Muusiku kallim on pöördunud kinnisvara vahendanud maakleri poole, et saada ülevaade inimestest, kes maja tutvumispäeval paari ühises kodus uudistamas käisid. Politsei küll alles uurib asja, ent peab kõige tõenäolisemaks teooriat, et varganäod sisenesid muusiku koju justnimelt avatud uste päeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles