Üllas eesmärk: võileivahinnaga kodu müüvad medõed soovivad dementsuse ravisse panustada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Suure südamega medõed Marty Pumbien ja Annie Brown müüvad oma Inglismaal Northamptoni linnas asuva kodu ühele õnnelikule võileivahinnaga. 

Viie naela ehk peaaegu 5,8 euro eest võib üks õnneseen kahe meditsiiniõe veidi enam kui 695 000 eurot väärt kodu endale saada. Selleks tuleb aga üks loteriipilet soetada ning ennast fortuuna silmis kindlasti heasse valgusesse paigutada. 

Naistel on sealjuures erakordselt üllas eesmärk - saadud rahaga kavatsetakse panustada teadustöösse ja dementsuse ravisse, vahendab idealhome.co.uk.

Maja Northamptonis.
Maja Northamptonis. Foto: winahouse.net

Müüki paisatakse täpselt 500 000 loteriipiletit, mille eest õed loodavad ühtekokku 2,8 miljonit eurot saada. Maailmaparandajatest naised on mõtteliselt teenitud müügisumma juba kolmeks jaganud. Ühe osa on naised tinglikult planeerinud maja ja loteriikulude katteks. 1,1 miljonit teenitud rahast on õed aga lubanud Northamptoni ülikooli tarbeks eraldada, et toetada sealseid dementsust uurivaid teadlasi. Ülejäänud osa, ehk siis ligikaudu 927 000 eurot, läheb aga mittetulundusühingule, mille südameasjaks on dementsust põdevate inimeste abistamine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles