Galerii: termiitidest puretud maja Sidneys müüdi rekordiliselt kõrge hinnaga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmapilgul üsna esindusliku eramu seinte vahel peituv ajab nii mõnegi inimese ihukarvad püsti. Räämas maja eest tulist võitlust pidanud ehitaja pidi alghinnast enam kui 125 000 eurot rohkem pakkuma, et see õudusunenägu lõpuks endale skoorida.

Möödunud laupäeval peeti Austraalis üsna tulist võitlust ühe termiitide poolt puretud eramu nimel. Avalikule oksjonile registreerinud kümnest huvilisest osutus kõige eesmärgikindlamaks üks Austraalia ehitaja, kes oli valmis üsna räsitud hoone eest lausa 886 643 eurot välja käima. 

Neljast magamistoast koosnev eluruum asub küll võrdlemisi heas asukohas, ent on sellegipoolest üsna kõva pähkel, mida pureda, vahendab realestate.com.au.

Chris Nunni, ühe oksjoni eestvedaja, sõnul plaanis selle endine omanik juba tükk aega maja renoveerida, ent paraku idee tasandile see plaan jäigi. Maja uuel omanikul pole seevastu kübetki kahetsustunnet. Uuenduskuuri järel on ehitaja ametit pidav mees lubanud sinna üsna pikaks ajaks paikseks jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles