Foto: põlenud maja läks müüki 800 000 euroga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müügiks pakutav põlenud maja.
Müügiks pakutav põlenud maja. Foto: Willow Glen Charm Facebook

Pealtnäha pidurdamatult kerkivad kinnisvarahinnad on probleemiks ülemaailmselt ja kohati kisuvad summad, mida mingite hoonete eest küsitakse, juba absurdivaldkonda.

Nii näiteks müüakse Ameerika Ühendriikides California osariigis populaarses ja väga kõrgete kinnisvarahindadega Silicon Valleys põlenud maja 800 000 dollari ehk umbkaudu 649 000 euroga, vahendab Fox News.

Tegemist on täiesti lihtsa keskklassi koduga, mis tules tugevalt kahjustada saanud ja hetkel elamiskõlbmatu. Lisaks põlengukahjustustele on ka katus osalised sisse varisenud ja tekkinud auku millegagi kaetud ei ole. 

Maja müütav maakler Holly Barr ütleb, et arvestades piirkonna kinnisvarahindu on küsitav summa igati mõistlik. Ta rõhutab, et eelkõige maksab maa, mitte niivõrd maja, mis selle peal on. 

Kuid ka majal leiab ta endiselt potentsiaali olevat: «Eelmised omanikud ei võtnud seda maha, nii et ostjal on vaba valik, kas ta ehitab selle uuesti üles või lammutab maha ja ehitab uue maja.».

Barr postitas kuulutuse ka piirkonna kogukonnagruppi Facebookis, kus see on saanud ohtralt negatiivset tagasisidet - inimesed ei suuda uskuda, mis hinda säärase kinnisvara eest küsitakse.

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles