Enne ja pärast: Eesti naise väga odavalt värskendatud magamistuba

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pintslijakohvriga.ee

Kui on soov kodu värskendamisel võimalikult väikese eelarvega läbi ajada, tuleb pea tööle panna, julgelt katsetada ja olla valmis ka väikesteks tagasilöökideks.

Just nii toimis Hele, kelle magamistuba hädasti värskendamist vajas. 

Foto: pintslijakohvriga.ee

Esimese katsetusena sai üle värvitud kummut, kuid see töö sujus nii hästi, et sama tuhinaga said uue värvikihi kõik mööbliesemed: lisaks kummutile ka voodi ja lükanduste puitdetailid.

Seepeale tundus, et tuba vajaks ümbertõstmist ja kardinad vahetamist. Ka see sai tehtud, samuti hangitud uus voodikate ja padjad. Juurde sai tuba riidenagi. Kasutatud asjade poest tulid voodi kõrvale öökapid, mis samuti uue värvikihi peale said.

Foto: pintslijakohvriga.ee

Kõige suuremaks väljakutseks kujunes garderoobi lükanduste värskendamine. Need olid kangaga kaetud ning tekkis plaan vahetada kangas tapeedi vastu - paigaldamine ju juba lihtsam. Või kas ikka on?

Selgus, et alati kõige odavama lahenduse kasuks otsustada ei maksa: pisut üle kolme euro maksnud tapeedi paigaldamine oli nii tülikas ja keeruline, et esimesel korral ei saadudki seda püsima ja tagantjärele võib kindlasti väita, et tapeet väärinuks suuremat investeeringut. 

Foto: www.pintslijakohvriga.wordpress.com

Kõigest täpsemalt saab lugeda SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles