Fotod: kodu, mille ruumipuudus on lahendatud üsna ebatavalisel moel

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: zoopla.co.uk

Inglismaal on nõudlus stuudiokorterite järele suurem kui eales varem, vahendab nottinghampost.com. Kasvav nõudlus ja valitsev ruumikitsikus on sundinud nii mõnegi koduomaniku ebatavalisi meetmeid rakendama.

Selle Suurbritannias oleva stuudiokorteri suuruseks on kesised 18 ruutmeetrit. Eeskätt tudengitele mõeldud eluruumis on nii mõndagi, mis silma riivab. 

Foto: zoopla.co.uk

Voodi alla paigutatud külmikud ning elutoa nurgas olev dušikabiin ei ole sugugi mitte ebatavaline nähtus Inglismaa kinnisvaraturul. 

Foto: zoopla.co.uk

18. ruutmeetrile on üritatud ära mahutada võimalikult palju. Ühes avatud planeeringuga eluruumist võib korraga leida nii duši-, söögi- kui ka õppimisnurga, elutoast rääkimata. Tualettruumi tuleb aga jagada teiste sama korruse elanikega.

Foto: zoopla.co.uk

Korteri üürihind on sealjuures võrdlemisi krõbe - igakuiselt tuleb välja käia 455 naela ehk veidi üle 522 euro. Niigi kõrgele hinnale õnneks ülalpidamiskulude eest lisaks maksta ei tule.

Foto: zoopla.co.uk
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles