Kinnisvaraga rikkaks: lossi soetanud abielupaar teenib iganädalaselt kopsaka rahasumma (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels / CC0 Licence

Michael ja Jonathan Halpin panid oma Londonis oleva korteri müüki, et täita endi kauaaegne unistus - saada lossi omanikeks. Kõrget hinda maksnud paari investeering on hakanud viimaks vilja kandma, vahendab amedpost.com.

Halpinidel vedas - paari Londoni korteri müügitulu oli piisav, et soetada Prantsumaa maalilisse Loire orgu Chateau de Jalesnes-nimeline loss. 2013. aastal lossi soetanud paar käis toona selle eest välja krõbedad 860 362 eurot. 

 

I miss my wedding, wait I mean "our wedding" #celiasaysihugh

A post shared by @ celia_morrison on

Järgneval kolmel aastal kulutas lossiomanikest paar veel ligikaudu 4 miljonit eurot, et loss täielikult restaureerida ja elamiskõlblikuks muuta. Tänasel päeval koosneb loss 15 suursugusest korterist, basseinialast ja kabelist. Iga korteri nädalane üüritulu toob paari taskusse veidi enam kui 28 678 eurot. Loss on sealjuures ka menukaks pulmapeokohaks, mida mehed hetkel usinalt välja üürivad. Michael ja Jonathan plaanivad oma tegevust ja teenustevalikut tulevikus kindlasti veel laiendada.

Meestele kuuluvat lossi saab aga veidi lähemalt allolevast videost imetleda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles