Fotod: ostjat ootab Eesti mõistes väga unikaalse arhitektuuriga eramu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Luksuslik villa Meremõisa privaatses elupiirkonnas ootab oma katuse alla uut pererahvast. Mõtteliselt kaheks jagatud kodus leiab ka vihmaste ilmade korral alati tegevust.

Kinnistu, üldpindalaga 4155-ruutmeetrit, on kahtlemata üks kaasaja arhitektuuri musternäiteid. Privaatses Meremõisa piirkonnas asusid omal ajal muuseas ka valitsuse suvemajad. 

Foto: KV.EE

Suursugune villa on tinglikult jaotatud kaheks. Ühes osas on avar kaminaga elutuba, mis pakub suurepärast vaadet loodusesse, eramu teisest osast leiab aga vaba aja veetmise kompleksi, kus omaette kirsiks tordil on villa SPA-ala, mille hulka kuulub muuseas ka bassein.

Foto: KV.EE

Maja panoraamaknad ja suur väliterass võimaldavad nautida erakordselt kaunist vaadet ööpäevaringselt. Territooriumile sisenemine ja väljumine on aga pideva valve all, tagades muretult turvalise elukeskkonna tervele perele.

Foto: KV.EE

Lisainformatsiooni leiad SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles