Inglismaal läheb oksjonile kogu lennujaama terminal

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

London Heathrow lennujaamas läheb kogu esimese terminali sisu oksjonil müüki. 

Terminal 1 suleti juba 2015. aastal, et teha ruumi terminal 2 laienemisele, vahendas Lonely Planet. Nüüd müüb oksjonifirma CA Global Partners kogu terminali sisu alates pagasilindist, check-in-laudadest, istmetest, eskalaatoritest kuni viitade ja seinal olevate kunstiteosteni välja.

Oksjonil olev terminal oli mõnda aega suurimaks Euroopa lühilendude terminaliks ning seda läbis ligi üheksa miljonit reisijat aastas. 

Oksjon toimub 21. aprillil kell 11 lennujaamas olevas Thistle London Heathrow Terminal 5 Hotellis. Potentsiaalsed ostjad saavad esemete näidiseid üle vaadata ja välja valida päev varem. Kuna terminal on avalikkusele suletud, siis oksjonipäeval käib toodete väljavalimine peamiselt fotode ja kirjelduste põhjal. 

Suure tõenäosusega on terminali esemetest huvitatud teised lennujaamad või restoraniomanikud, kes soovivad luua oma söögikohta erilist kujundust. 

Kui oled samuti lennujaama terminali esemetest huvitatud, saad oksjonile registreeruda ja ülevaate kogu oksjonil müügis olevatest esemetest siin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles