Nutikas nipp, millega köögimööblilt tuhandeid eurosid säästa

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Ülemaailmselt menuka kodusaate tiim jagab kavalat nippi, mille abil köögiremondilt, täpsemini köögimööblilt, väga suur summa raha säästa. 

Eestiski populaarse «Property Brothers» tegijad Jonathan ja Drew ütlevad, et neil on kõigile säästuhuvilistele üks asjalik nõuanne jagada, vahendab kinnisvaraportaal Realtor. 

Nimelt soovitavad kodusaate vendadest juhid inimestel julgelt valmiskööke osta. «Paljud elavad kümne aasta taguses ajas, kus valmisköök tähendas tõepoolest väga kohutavat kvaliteeti. Aga need ajad on möödas,» sõnab Drew.

Foto: www.pexels.com

Täpselt samamoodi nagu inimesed ostavad tänapäeval tehasemaju, mis on eelnevalt valmis tehtud, mitte kohapeal niiöelda käsitööna ehitatud, tuleks vendade hinnangul säästuhuvilistel julgemini ka valmisköökide poole vaadata.

«Oma saates kasutame ligi 80 protsendil juhtudest valmiskööke, kuigi tulemust nähes arvatakse alati, et tegu on eritellimusega,» lisab Drew.

Foto: www.pexels.com

Selleks, et massist eristuda, soovitavad vennad sellise valmisköögi detailidega isikupärasemaks muuta. Väga lihtsaks lahenduseks on sel puhul erilisema tööpinna või kapinuppude valimine. 

Niisiis: kui soovid köögimööblile kulutada ligi poole vähem kui eritellimuse korral teha tuleks, vaata julgelt valmiskööke. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles