Koduomanikud on klassikaliselt kasutuna seisvale pinnale leidnud hea otstarbe

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.pexels.com

Eramajades kipub üks koht tihti kasutuna seisma jääma: ruum, kuhu viib välja korruseid ühendav trepp. Sinna ei osata nagu midagi sisustada ja niisiis seisab see kasutuna. Kuid mitte enam.

Traditsiooniliselt on sellesse kummalisse halli paigutatud lillepott, raamaturiiul või kohmakalt paigutatud diivan, kus kunagi keegi ei istu. 

Nüüd on vähemasti lastega peredes hakanud levima aga trend, kus see ruum võetakse kasutusele laste mängutoana. Sinna sisustatakse nurk lugemiseks, meisterdamislaud, paigutatakse klotsid, ühesõnaga kõik, millega lapsed mängivad.

Kuna trepp viib enamasti alla elutuppa, on see mugavaks lahenduseks, kuidas lapsed pole peletatud kaugele eemale oma magamistuppa, aga ei ole samas oma leludega keset elutuba.

Nii lahendab see ka igavese mure, kuidas hoida lapsi endale võrdlemisi lähedal, aga samas mitte kogu aeg enne külaliste tulekut nende mänguasju kokku kraamida. 

Kuidas sinu kodus trepihall kasutatud on?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles