Nipp: kuidas toores avokaado 20 minutiga küpseks saada

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Kui õhtuks on vaja avokaadosalatit, aga kõik avokaadod poes on täiesti söömiskõlbmatult kõvad, saab abi ühest väga nutikast nipist.

Paberkotis ja õunte ja banaanidega kokku pannes küpseb avokaado küll kiiremini kui ta seda muidu teeks, aga see võtab siiski aega päevi. 

Mida aga teha, kui sul on vaja, et täiesti kõva avokaado juba samal päeval söödav oleks? Appi tuleb praeahi, kirjutab Daily Mail.

Tee nii: 

  • kuumuta ahi 95 kraadini. 
  • kuni ootad ahju soojenemist, mässi avokaadod tihedalt fooliumisse. Jälgi, et foolium oleks tihkelt avokaado koore vastas.
  • pista avokaadod ahju ja küpseta kümme minutit. 
  • keera kuumus maha ja jäta avokaadod veel kümneks minutiks ahju. Kui avokaadod ei olnud eelnevalt täiesti toored, võid aega pisut lühendada.
  • kui avokaadod on pehmed, võta foolium ümbert ära, lase neil jahtuda ja kasuta siis nii nagu seda teha plaanisid.

Head isu!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles