Ettevaatust: IKEA klaasvitriinid võivad iseenesest kildudeks variseda

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IKEA klaasvitriin.
IKEA klaasvitriin. Foto: Tootja foto / ikea.com

Austraalia pereema Sarah Aubrey ärkas pühapäeva varahommikul klaasiklirina peale üles. Esmalt vargaid kahtlustanud naine leidis oma elutoast aga hoopis katkiläinud IKEA klaasvitriini, vahendab news.com.au. 

Pool viis hommikul voodis läbilõikavat heli kuulnud naise hirm oli kahtlemata suur. «Ma tõesti arvasin, et keegi oli telliskivi aknast sisse visanud,» seletas 43-aastane Aubrey väljaandele. Voodist välja tõtanud naine leidis aga eest midagi ootamatut - aastaid tagasi soetatud IKEA klaasvitriin oli varajastel hommikutundidel iseenesest katki läinud 

«Ma nägin maasolevaid klaasikilde ja kuulsin mingit veidrat praginat.. vitriini tagakülg oli kildudeks purunenud, jättes kapi keskele ilmatuma suure tühimiku,» rääkis naine.

Naine korjas klaasvitriinist allesjäänud osad kokku ning läks nendega ühes IKEA esindusse, lootuses hüvitist saada. Pooletunnise ootamise ja korraliku veenmise järel sai naine lõpuks defektse klaasvitriini eest kogu raha tagasi.

«Meile pakuti esmalt uut klaasvitriini, ent me keeldusime. Seejärel hüvitati vitriin meile täies ulatuses, ent sellega ei kaasnenud mitte ühtegi vabandussõna, väljendas Aubrey oma pettumust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles