Pereema prohmakas avab uue vaatenurga IKEA toodetele

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Z Jan/PantherMedia / Z Jan/Panthermedia

Pereema Marie Stenti meeleheide oli suur, kui ta IKEAst tellitud prill-lauaga koju jõudis. Polnuks peretütart, vaevleks selle pere ema ilmselt tänase päevani ahastuses.

Ostutšeki kaotanud pereema oli koju jõudes nördinud. 40 naela ehk pea 45,8 euro eest tellitud prill-laud oli osutunud oodatust sootuks erinevaks, vahendab thescottishsun.co.uk. Frustreeritud pereemal ei jäänud muud üle kui olukorraga leppida - pere valget tualettpotti kattis nüüd helesinises värvitoonis prill-laud.

Naise üllatus oli aga suur, kui 18. aastane peretütar Amber lõpuks sotid selgeks tegi. Nimelt ei olnud helesinise prill-laua näol tegemist ei millegi muu kui prill-lauda katva kaitsekilega, mis tulnuks saadetise avamisel prill-laualt eemaldada. Tütre Twitteri postitus kõnetas tuhandeid, tuues avalikkuse ette veelgi kentsakama asjaolu - IKEA tooteid katvate kleebistega on pidanud silmitsi seisma üsna paljud koduomanikud üle kogu maailma.

Ühe naise söögiriistade karbil olevat kaitsekleebised aga lausa 10 aastat visalt vastu pidanud, enne kui omanik midagi märkas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles