Vahemaa ei ole faktor: äraveetava hoone soetanud pere võrdleb koduostu sõiduauto soetamisega

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Leah Fallesen/PantherMedia / Leah Fallesen/Scanpix

Massoudide pereema leidis interneti vahendusel oma unistuste kodu. Päevapealt maja ostnud pere ainsaks proovikiviks oli hoone äravedu, vahendab dailymail.co.uk.

Pereema Kierra sõnul oli see armastus esimesest silmapilgust. Naine oli alati unistanud elust koloniaalstiilis majas, ühes suure veranda ja imeliste vaadetega loodusele. 

Kierra ja ta abikaasa olid esimesed kinnisvara uudistama tõtanud huvilised. Kindlameelne naine ei jätnud läbirääkimisteks ja kauplemiseks liialt palju ruumi ning lõi maja omanikuga kohe esimesel päeval käed. Nüüd aga oli vaja üks kõva pähkel pureda - kuidas maja 140 kauguselt perele kuuluvale maalapile toimetada?

Massoudide koduost vormistati üsna kiirelt, sellele järgnenud paberimajandus ja äraveo korraldamine oli ainus, mis pereema sõnul venima kippus.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-5575743/Mother-32-reveals-perfect-colonial-home-land-GUMTREE.html#ixzz5CMBrXl1f 

Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

«Äraveetava maja ostuprotsess on võrreldav autoostuga,» märkis Kierra, lisades et taolise maja ostu puhul tuleb ise oma õiguste eest seista ja kohustusi kanda.

Maja jagati pooleks, transporditi vajalikku kohta ning pandi legoklotside kombel taas kokku. «See oli väga sürreaalne. Tühjalt seisnud platsile oli ühtäkki maja kerkinud,» kirjeldas pereema oma hämmingut. Mis veelgi enam - algselt koduehitust planeerinud perel õnnestus sadu, kui mitte tuhandeid eurosid äraveetava maja arvelt säästa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles