Enne ja pärast: kehva planeeringuga vannituba sai kauaoodatud uuenduskuuri

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullivann.
Mullivann. Foto: Craig Robinson/PantherMedia / Craig Robinson/Scanpix

Adam ja Amber Fordi vannitoas näis kõik pea peale pööratud olevat - alustades eluruumi planeeringust, lõpetades värvitoonidega seintel. 

Noorpaar tunnistab, et asjaolud vannitoas võinuks veelgi hullemad olla. Mõneti on noored isegi tänulikud, et just sedalaadi vannitoa uuest kodust eest leidsid.

«Seda ei olnud juba päris ammu uuendatud, seega ei pidanud me remonditöid raske südamega ette võtma,» märkis Amber. Noored lõid koduostuga samal päeval juba esimese naela seina ja hakkasid täpsemat plaani pidama.

Vannituba enne uuendustöid.
Vannituba enne uuendustöid. Foto: thehappytudor.com

Planeeringult ruudukujulises vannitoas oli vaja luua proportsioone, hubasust ja loomulikult ka silmailu, mis külalisi külmaks ei jätaks. Noorte teekond kulges, nagu ikka, läbi kivide ja kändude. Kord ei toiminud üks, kord teine teguviis. Fordide pere ainsaks sooviks oli luua loogilise planeeringuga eluruum, kus oleks nähtaval kohal ka noorte enda maitse ja stiilitaju.

Vannituba enne uuendustöid.
Vannituba enne uuendustöid. Foto: thehappytudor.com

Sõprade ja perekonna abiga valminud vannituba on hoolimata oma suurusest taas elamiskõlblikust muudetud. Klassikalist mustvalget joont hoidev vannituba on maitsekalt sisustatud ja ka ruumi planeering ja struktuur on nüüd veidi loogilisema ülesehitusega.

Valminud vannituba.
Valminud vannituba. Foto: thehappytudor.com

Varem dušikabiini ees olnud WC-pott on leidnud uue asukoha ning dušikabiingi on asendunud glamuurse uue vanniga. Põrandaid kaunistab nüüd kaunis põrandaplaat ning ka vannitoa seinad on saanud kauaoodatud uue kesta.

Vannituba uuenduskuuri järel.
Vannituba uuenduskuuri järel. Foto: thehappytudor.com

Fordide perekond on valminud tulemusega kahtlemata rahul. Kuidas saakski süda, sedavõrd kaunis eluruumis, külmaks jääda?

Vannituba uuenduskuuri järel.
Vannituba uuenduskuuri järel. Foto: thehappytudor.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles