Mõisaomanikud pakuvad võimalust kahemiljoniline kodu olematu summa eest ära osta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: rightmove.co.uk

Abielupaar, kelle kinnisvaramüük aastaid läbi kivide ja kändude kulges, on leidnud hea mooduse, kuidas soovitud müügihind kätte saada ja uuele omanikule kodu sisuliselt tasuta ära anda, vahendab thescottishsun.co.uk

Helena ja John Rowton on tänaseks mitmeid kordi oma Cheshire'i mõisahoone hinna osas järeleandmisi teinud. 1,5-aakrist kinnistut on kümned huvilised aastate jooksul uudistamas käinud, ent tehinguni pole siiamaani jõutud. 

Foto: rightmove.co.uk

2014. aastal esmakordselt müüki paisatud kinnistu eest küsiti toona 1,8 miljonit naela ehk veidi alla 2,1 miljoni euro. Pikale veninud müügiperiood oli muserdav ning omanikud olid sunnitud hinna osas mööndusi tegema. «Nende eest ei ole raske hoolt kanda, küll aga on neid raske müüa. Inimesed justkui pelgaks mõisasid,» ütles Helena Rowton väljaandele.

Foto: www.rightmove.co.uk

Nüüd, neli aastat hiljem, terendab abielupaari õuel taas päike. Appi on tõtanud perepoeg Ben, kelle idee mõisahoone loterii vahendusel maha müüa, võib perele viimaks soovitud tulu tuua. Perekonna eesmärgiks on müüa ühtekokku 379 000 ning ühe pileti eest küsitakse 5 naela ehk veidi enam kui 5,7 eurot. Lisaks peab iga loteriil osaleja vastama ka ühele viktoriiniküsimusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles