Enne ja pärast: ilmetu köök saab muljet avaldava uue kuue

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Köök enne ja pärast.
Köök enne ja pärast. Foto: designsponge.com

Suraya ja Jason Barbee kolisid oma uude koju aastal 1986. Toona köögi uuendamisest loobunud paar on köögi renoveerimise taaskord päevakorda võtnud, vahendab designsponge.com.

Skandinaavialik, modernne, ent lihtne – need olid kolm märksõna, mille alusel pereema Suraya soovis köögi üles ehitada. Köögi ja söögitoa planeeringuga rahulolematu naine otsustas toad ümber vahetada, et vabaneda valitsevast ruumikitsikusest. «Meil on küll avatud planeering, ent ma pidin ennast külalisi võõrustades alati kuidagi kööki pigistama, kuna ruumi lihtsalt ei olnud,» tõdes pereema.

Nõnda saigi ühest ajahambast puretud kööginurgast söögituba ja vastupidi.

Köök enne ja pärast.
Köök enne ja pärast. Foto: designsponge.com

80ndate mõjutustega köögist on saanud valgusküllane ning skandinaavialikku joont hoidev eluruum. Kuna peres kasvab kaks aktiivset poega, pidi pereema otsustama materjalide kasuks, mis on peale vastupidavuse ka lihtsasti puhastatavad. 

Naise sõnul tunnevad kõik pereliikmed valminud ruumidest rõõmu, ka pere neljajalgne sõber Reagan olevat eluruumidele õnnistuse andnud.

Söögituba enne ja pärast.
Söögituba enne ja pärast. Foto: designsponge.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles