Fotod: viis Eesti korterit, mille saab osta ilma pangalaenuta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Eraisikutevaheline järelmaks on kinnisvaramaailmas üha levinum. Selle abil saab osta nii mõnetuhandeeuroseid tagasihoidlikke kortereid väikelinnades kui ka luksuskortereid Tallinna südalinnas. 

1. Kolmetoaline korter Aseris Ida-Virumaal, 2500 eurot

Foto: KV.EE

65-ruutmeetrine kolmetoaline korter asub kahekorruselise maja esimesel korrusel. Järelmaksu saab taodelda kuni viieks aastaks, sissemaksuks tuleb välja käia 35-55 protsenti objekti hinnast.

2. Kolmetoaline korter Tapa kesklinnas, 26 000 eurot

Foto: KV.EE

Tapa peatänava ääres on müüa kolmetoaline korter, mida praeguse planeeringuga saaks kasutada ka kaks eraldi leibkonda. Võimalik on osaline järelmaks.

3. Kolmetoaline korter Orul Kose vallas Harjumaal, 37 000 eurot

Foto: KV.EE

Tegemist on väga huvitava korteriga, mis ehitatud nõukaaegsesse kontorihoonesse. Kolmetoalise korteri koosseisu kuulub ka saun. 30-protsendilise sissemaksuga võimalik ülejäänud osale saada järelmaks.

4. Kolmetoaline korter Aardla tänavas Tartus, 99 000 eurot

Foto: KV.EE

Kolmetoalise korteri reaalne põrandapind on kuulutuse andmetel sada ruutmeetrit. Hinnas sisaldub köögimööbel. Korterit on võimalik soetada ka järelmaksuga, täpsemad tingimused tuleb huvilisel välja selgitada.

5. Viietoaline korter Rävala puiesteel Tallinnas, 960 000 eurot

Foto: KV.EE

Enam kui 200-ruutmeetrine luksuskorter Rävala puiesteel asub kaheksakorruselise maja viimasel korrusel. Kuigi tegemist on luksuskinnisvaraga, on ka selle puhul võimalik järelmaks kokkuleppel omanikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles