Galerii: varalahkunud Gianni Versace villa pakub luksust söögi alla ja söögi peale

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ikoonilise Itaalia moedisaineri villa püüab kahtlemata pilke ja kiidusõnu. Luksuslikuks hotelliks muudetud villas saavad veeta öö need, kellel suur varandus hinge taga.

Versace soetas 1765-ruutmeetrise villa 1992. aastal 2,95 miljoni dollari ehk napilt veidi alla 2,4 miljoni euro eest. Mees soetas lisaks ka kõrvalkrundil oleva hotelli, mille ta seejärel maatasa tegi, et eraldada veidi ruumi suurejoonelise aia ja mosaiikbasseini loomiseks.

Nimekas moelooja investeeris seejärel veel 32 miljonit dollarit ehk pea 26 miljonit eurot, et muuta 24 korterit 10 luksuslikuks sviidiks.

Versace'i villa külaliste kiidusõnadel ei ole otsa ega äärt, ent paraku on ka sel lõbul oma hind. Ühe öö eest suurejoonelises villas tuleb välja käia 735 kuni 1140 eurot. Kelle rahakott aga nii suurt väljaminekut ei kannata, võib broneerida aja Versace'i hotellis olevasse restorani. Väärt maitse- ja kultuurielamus on igal juhul garanteeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles