Fotod: viis väga erineva hinnaga vabariigiaegset villat Eesti kinnisvaraturul

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Esimese Eesti ajast pärit majad on väga hinnatud ja soodsa hinnaga neid reeglina kätte saada ei õnnestu. Kuid leidub ka erandeid. Vaatame viit väga erineva hinnaga pakkumist lähemalt.

1. Majaosa võimsast vabariigiaegsest villast Kohtla-Järvel, 58 000 eurot

Foto: KV.EE

Hetkel on müügis kahe magamistoaga majaosa hoonest, mis esimese Eesti vabariigi ajal ehitati koorekihi jaoks. Hoones on elanud esimese vabariigi haridusminister Karl Friedrich Luts. Tulevikus võimalik endale osta kogu maja.

2. Eestiaegne villa Koeru keskuses kiriku kõrval, 69 700 eurot

Foto: KV.EE

Villa on jagatud neljaks korteriks, kuid neist saab vabalt kujundada ühe majapidamise. Hoone asukoht on suurepärane, rohkem keskuses olla pole Koerus kindlasti võimalik. 

3. Kuue magamistoaga villa Pärnus, 75 000 eurot

Foto: KV.EE

Eestiaegseid maju jagub Pärnus mujalegi kui rannarajooni ja villa mõõdu annavad välja ka merest kaugemal asuvad ehitised. See kuue magamistoaga hoone vajab palju tööd, kuid endisaegse hiilguse saab taastada kahtlemata.

4. Villa Harjumaal Meremõisas, 190 000 eurot

Foto: KV.EE

Remontivajavas seisus villa asukoht on suurepärane - see asub otse mere ääres Meremõisas, mitte kuigi kaugel Keilast. Hoonel on kõik klassikalise vabariigiaegse villa omadused, sealhulgas võimas terrass.

5. Pärnu rannarajooni villa, 279 000 eurot

Foto: KV.EE

Tegemist on ühe klassikalise Pärnu rannajoone villaga. Maja on hetkel jaotatud kaheks korteriks, ülemise korruse korter on renoveeritud, alumine renoveerimist vajav. Võimalik ehitada tagasi ühepereelamuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles