Fotod: 2016. aasta stiilseimaks Eesti koduks tituleeritud korter on uue omaniku ootel

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Ajakirja Kodu & Aed 2016. aasta stiilseimaks koduks nimetatud korter ootab uut pererahvast, kellega kodusoojust jagada.

Muljetavaldava ja erakordselt maitseka sisekujundusega kodu on kahtlemata oma auväärset tiitlit väärt. Konkursi «Kodu ja Aed 2016» auhinna võitnud korter püüab tänase päevani pilke ning kiidusõnu.

Foto: KV.EE

Eraldi sissepääsuga korter paikneb läbi kolme korruse. 76,8-ruutmeetrises korteris on hoolikalt läbi mõeldud ruumilahendus, valgustus ja sisekujunduslikud pisidetailid. Korteri sissepääsu kõrvale on muuseas võimalik paigutada ka oma  väike grillinurk, ürdipeenar, sulgpallivõrk või hoopis midagi muud põnevat.

Foto: KV.EE

Eraldi sissepääs, akende paiknemine vaiksesse hoovipoolsesse külge ning tagahoovi rohelus tagavad rahuliku elukeskkonna ning keskmisest privaatsema elupaiga.

Foto: KV.EE

Korter sobib inimesele, kes hindab mugavat asukohta, peab lugu ajaloolise hõnguga stiilsest elamust ning eelistab siseviimistluslahendusena kaasaegset, ent samas ajastutruud «koli kohe sisse» lahendust.

Foto: KV.EE

Uuri 2016. aasta stiilseima kodu kohta veidi lähemalt SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles