Ettevaatust: hõljuklaua põleng jättis viieliikmelise pere lageda taeva alla

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hõljuklaud.
Hõljuklaud. Foto: mike mols/PantherMedia / Scanpix

Laadima pandud hõljuklaud jättis ühe Suurbritannia pere ilma kogu nende maisest varast, vahendab mirror.co.uk.

Tammy Humphreys tänab taevast, et kõik ta pereliikmed täie elu ja tervise juures on. Kodust ilma jäänud 29-aastane üksikema teab, et õnnetus ei hüüa tulles ning loodab, et tema peret tabanud tragöödia hoiab ehk ära mitmed teised. 

«Mu 11-aastane tütar oli esimene, kes sädemeid märkas,» ütles Põhja-Walesist pärit pereema. Pereema viibis ise samal ajal õues. Tütre appikarjeid kuuldes üritas naine esmalt eesuksest siseneda, ent paraku ei kandnud naise katsed vilja.

Tulekahju võib sekunditega kõik enda alla neelata ning nõnda ei jäänud ka Humphreyside pereemal muud üle kui vaadata kuidas kallis kodu tuleroaks langeb. Naise sõnul kulus tuletõrjebrigaadil keskeltläbi 20 minutit, et sündmuskohale jõuda. «See on veidi murettekitav, et neil nii kaua aega läks, aga ega see ei ole ju nende süü,» ütles pereema.

Kodust ilma jäänud pere pääses kõige hullemast, ent endist elupaika nad tagasi ei saa. Pereema on tänulik naabruskonna elanikele nende toetuse eest ning loodab, et peagi paneb ka kohalik omavalitsus nende perele õla alla. Senikaua üritab naine aga hõljuklaua tootjatega jutule saada, et vigane laud tootmisest maha võetaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles