Enne ja pärast: räämas rõdu saab tagasihoidliku eelarvega täiesti uue otstarbe

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vannituba PÄRAST.
Vannituba PÄRAST. Foto: coloradonest.com

Suured asjad ei nõua tingimata suuri investeeringuid. Sealjuures ei pruugi ka piiratud eelarved inimese renoveerimistuhinale kätt ette panna, vahendab apartmenttherapy.com. 

1900. aastatel ehitatud maja praegused omanikud soovisid lisaks veel ühte vannituba. Perekond andis ehitusmeeskonnale üsna kõva pähkli pureda - muuta endine kodukontor, mis originaalplaneeringu järgi oli rõdu, valgusküllaseks ning kutsuvaks vannitoaks. Asja konks seisnes loomulikult võrdlemisi väikeses eelarves, mis seadis nii viieliikmelise pere kui ehitajad üsna keeruliste küsimuste ette.

Eluruum enne uuendustöid:

Vannituba ENNE.
Vannituba ENNE. Foto: coloradonest.com

Kuna eluruumi renoveerimine oli idee poolest juba piisavalt suur väljaminek, otsustas pere ühes sisekujundajaga säästa veidi raha erinevate sisustuslahenduste ja mööblitükkide arvelt. 

Vannituba ENNE.
Vannituba ENNE. Foto: coloradonest.com

Planeeritavasse vannituppa soetati üks odavapoolsem vann ja kirbuturu kummut, mis seejärel mõlemad üle värviti. Vann sai tuliuue kollase värvikihi ning kummut samuti veidi esinduslikuma üldmulje. Pere järelkasv igatseb küll veidi endist põgenemiskambrit, ent see-eest on perepead rahul valminud tulemusega. Valgusrikkal ruumil on nüüd täiesti uus otstarve ja sisu.

Vannituba PÄRAST.
Vannituba PÄRAST. Foto: coloradonest.com
Vannituba PÄRAST.
Vannituba PÄRAST. Foto: coloradonest.com
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles