Uuring: britid asendavad oma majanumbrid teleseriaalidest tuntud nimede vastu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurbritannias on üle 312 000 eramul nimi.
Suurbritannias on üle 312 000 eramul nimi. Foto: Pexels / CC0 Licence

Austusavaldused oma lemmikseerialidele on Suurbritannia postioperaatori Royal Maili värske uuringu kohaselt üha suurenevaks trendiks kujunenud, vahendab zoopla.co.uk.

Royal Maili värske uuring paljastab brittide kustutamatu sümpaatia teleseriaalide vastu. Uurimistöö käigus sõeluti välja ka mõned varajasemad uuringud, mis vaid kinnitasid seatud hüpoteesi - majale nime andmine tõstab selle väärtust ja omapära. 

Royal Maili esindaja Steve Rooney sõnul ei ole siin midagi imekspandavat - kinnisvarahuvilised on alati tundnud kõrgendatud huvi majade vastu, millel on pigem nimi kui number. «Majale nime andmine on üha suurenev trend, mis ei tõsta ainult koduotsijate huvi aga ka müüdava kinnisvara väärtust, ütles Rooney.

Põnevaid fakte Royal Mail uuringust:

  • Suurbritannias on üle 312 000 eramul nimi;
  • Suurbritannias on üle 800 «Troonide mäng» seriaalist inspireeritud majanime, neist populaarseimateks on Tyrell ja Stark;
  • üle 700 Suurbritannia kodu tiitlist leiab sõna «loss»;
  • Norfolki krahvkonnas on kõige enam nimedega eramuid - rekordilised 16 000 elamut.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles