Kinnisvaraturg murrab piire: Austraalias ootab omanikku võluvate vaadetega mäetipp

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müügisolev mäetipp.
Müügisolev mäetipp. Foto: realestate.com.au

Kinnisvaramaailm on heitlik, ent kaasahaarav. Tänases turusituatsioonis võib ühe mehe mäetipust saada teise mehe kodu.

Yarramalongi org Austraalias on kahtlemata väärt põgenemiskohaks neile, kel kärarikkast linnaelust villand. Kinnistul olevad kilomeetritepikkused matka- ja jalgrattateed toetavad siinkohal neid, kes peavad plaani ettevõtluse alustamiseks. 

Kinnistu ei ole vee- ja elektrivõrku veel ühendatud, küll aga on üks viiendik selle 240-aakrisest pindalast eraldatud elumajade ehituseks. Planeeritavad eramud peaksid sealjuures üksteisest vähemalt 50 meetri kaugusel olema.

Müügisolev mäetipp.
Müügisolev mäetipp. Foto: realestate.com.au

Mäetippu vahendava maakleri Samantha Hardy sõnul on kinnistuga kaasnevaid kasutegureid oluliselt rohkem kui pealtnäha tunduda võiks. 590 000 Austraalia dollarit ehk pea 369 594 eurot väärt kinnistu peamiseks müügiargumendiks on naise sõnul kahtlemata selle vaated - haruldased taime- ja loomaliigid ning hingematvad päikeseloojangud ei tohiks siin mitte kedagi külmaks jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles