Enne ja pärast: väsinud ilmega magamistoast helgeks muinasmaailmaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne ja pärast.
Enne ja pärast. Foto: Kamaldeep kaur Jawanda/getkamfortable.com

Kamaldeep kaur Jawandat ootas ees uus linn, uus kodu ja uus magamistuba. Nobedate näppudega naisel kulus vaid kuu, et muuta ajast räsitud magamistuba õdusalt mõnusaks kambriks, vahendab apartmenttherapy.com.

Jawandal ja abikaasal kulus vaid üks kalendrikuu ja ligi 1861 eurot, et muuta nigelavõitu magamistuba valgusrikkalt helgeks eluruumiks. 

Kulunud ilmega magamistuba enne renoveerimistöid:

Magamistuba ENNE.
Magamistuba ENNE. Foto: Kamaldeep kaur Jawanda/getkamfortable.com

Magamistuba veidi vähem kui kuu aega hiljem:

Magamistuba PÄRAST.
Magamistuba PÄRAST. Foto: Kamaldeep kaur Jawanda/getkamfortable.com

Vähem kui 2000 euro eest soetati magamistuppa uus voodi, öökapid, valgustus, voodipesu ja ka kardinad. Lisaks kaeti üks seintest uue tapeedikihiga. Valminud ruumis on saavutatud ideaalne tasakaal mahedavärviliste pastelltoonide ja valge vahel. 

Magamistuba PÄRAST.
Magamistuba PÄRAST. Foto: Kamaldeep kaur Jawanda/getkamfortable.com

Hämarasse magamistuppa on toodud valgus uute kardinate ja ruloode abil. Heledavõitu mööblitükke ja sisustuselemente on aga rõhutatud kuldsete detailide abil, mis lisavad luksust ja glamuuri.

Foto: Kamaldeep kaur Jawanda/getkamfortable.com

«Mulle meeldib kui valgusrikas ja kutsuv uus magamistuba näib. Toas viibides ei saa ma kordagi naeratust näolt. Päriselt, kui ma saaks, ma ei muudaks mitte midagi,» ütles Jawanda väljaandele.

Magamistuba PÄRAST.
Magamistuba PÄRAST. Foto: Kamaldeep kaur Jawanda/getkamfortable.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles