Viimsepäeva ootel mees on maa-alusesse punkrisse juba 200 paari aluspükse varunud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels / CC0 Licence

Viimse kohtupäeva eel on ühe Austraaliast pärit mehe valmisolek kahtlemata kõrgem kui teistel. Maa-alusesse punkrisse kogutud veest, meest ja aluspükstest peaks tuumasõja korral lausa kaheks aastaks jaguma, vahendab dailymail.co.uk.

Austraalias pärit Jakov Loncarevic on viimsepäeva tulekuks juba viimased kaks aastat ettevalmistusi teinud. Melbournis elav mees on valmis nii laiaulatuslikuks tulekahjuks kui ka tuumapommide rünnakuks.

1979. aastal Jugoslaaviast Austraaliasse kolinud Loncarevic oli enne elukoha vahetust aastaid valvurina töötanud. Toona radioaktiivsetel materjalidel silma peal hoidnud mees vannub, et rajatud punker ei ole mitte ainult tuumapommikindel, vaid pakub ka rohkelt eluks vajalikku. 

Nelja meetri sügavusele rajatud punkrise on mees lisaks 200 aluspüksipaarile ka 6000 liitrit vett ja 120 kilogrammi mett varunud. Ootamatusteks valmis olev mees on kindel, et maa-alune punker pakub talle ohutut varjupaika ka kõige trööstitumatel hetkedel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles