Naine sai väga lihtsa nipiga korteri sissemaksuraha kiiresti kokku

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.pexels.com

Kodu sissemaksuraha kokkusaamine tundub paljudele keerulise ülesandena, kuid tegelikult piisab lihtsast nipist, et raha üsna kiiresti kokku koguda.

Facebooki säästugrupis kirjutab naine nimega Cherie, kuidas tema oma korteri sissemaksu kõigest kolme aastaga kokku kogus. Selleks on naisel kolm pangakontot, vahendab The Sun.

Ühel kontol hoiab ta raha möödapääsmatuteks kulutusteks, samuti on seal iganädalane niinimetatud taskuraha. Teisel kontol on raha ettenägematuteks kuludeks (mõni ootamatu remonditöö kodus, kellegi sünnipäev või muu taoline) ja kolmandale kontole läheb kõik, mis alles jääb - sinna kogunebki sissemaksuraha.

Mõistagi tuleb eelnevalt oma kulutused läbi mõelda ja arvestada sellega, et mõned kuud kuluvad selleks, et rütm kätte saada.

«Mu ema kasutas sama meetodit ja õpetas seda mullegi. See toimib suurepäraselt - olen tänaseks koduomanik ja raha sain kokku kolme aastaga,» kirjutab Cherie.

Ta ütleb, et igaüks peab vaatama, millised kontod ta endale täpselt loob, kuid kui see paigas, tuleb olla väga järjekindel: ühe konto raha teise konto asjade ostmiseks või maksmiseks ei kasuta. Kogumiskonto raha ei puutu üldse.

«Ma annan endale aru, et inimene plaanib ja jumal naerab, aga arvan, et kui tahad oma koduni jõuda, peab sul olema mingi plaan, kuidas seda teha. See on üks võimalusi ja ma võin enda näitel kinnitada, et see toimib väga hästi,» ütleb Cherie.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles