Pereema lahendas alalõpmata kadunud sokkide müsteeriumi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas ka sinu pesumasin sööb sokke?
Kas ka sinu pesumasin sööb sokke? Foto: Panther Media/Scanpix

Pesumasinasse pandud sokkidest jääb teinekord ikka kas üks või lausa mõlemad sokid pesu käigus kadunuks. Ameeriklanna Danielle Carr jõudis kadunud sokkide saladuse jälile, vahendab countryliving.co.uk.

Pereema Danielle Carr on lahendanud teadmata kadunud sokkide müsteeriumi. Pesumasina sisemusest eraldi filtri avastanud naine teab nüüd igal juhul, kuhu kaovad sokid tema Bloombergi pesumasinast.

«Mu kuivati näis rikkis olevat,» ütles Carr väljaandele Mirror Online. «Kontrollides pesumasina sees olevat filtrit, avastasin ühtäkki varem kahe silma vahele jäänud nupu, mis omakorda avas veel ühe filtri, mille olemasolust ma teadlik polnud.» 

Avausse piiludes arvas naine esmalt, et sinna on kogunenud pesu pesemise käigus eraldunud mustus ja riidekiud, veidi lähemalt vaadates pidi naine aga üllatuma - salajane filter peitis endas kadunud sokipaare. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles