Enne ja pärast: vägeva uuenduskuuri läbinud köögis pole isegi mitte mööblit vahetatud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuenduskuuri läbinud köök.
Uuenduskuuri läbinud köök. Foto: ashtonblog.com

Ashley Crompton arvas, et tal kulub üks nädalavahetus köögi remontimiseks. Isepäine naine pidi aga kaks nädalat hiljem oma sõnu sööma, vahendab thekitchn.com.

Vastne koduomanik Ashley Crompton plaanis üheainsa nädalavahetusega köögis remonti teha. Naise peas oli juba tükk aega küpsenud mõte köögikapid uue värvikihiga üle võõbata. Naine tegi korraliku kodutöö ning asus seejärel asja kallale. Kontrollifriigist Crompton tahtis sealjuures kogu vastutust enda õlgadel kanda, keeldudes muuhulgas ka oma elukaaslase abikätest. 

Köök enne:

Köök enne uuendustöid.
Köök enne uuendustöid. Foto: ashtonblog.com

Crompton oli nädalavahetusele vastu minnes optimistlik - köögikappide värvimine näis naise silmis tühise tegevusena. Kui aga värvimisprotsess lausa kahe nädala pikkuseks venida ähvardas, pidi naine lõpuks oma sõnu sööma. Igal õhtul värvimistöid teinud naisel kulus veidi üle kahe nädala tööde lõpetamiseks. Cromptoni sõnul oli remondi kõige suuremaks kitsaskohaks teadagi köögi piiratud kasutusvõimalused.

Köök pärast:

Köök peale uuendustöid.
Köök peale uuendustöid. Foto: ashtonblog.com

Lõppkokkuvõttes on naine oma töö tulemusega rahul. Värvi osas esmalt veidi kõhkleval seisukohal olnud naine tunnistab, et köögis on viimaks kõik nii nagu peab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles