Fotod: Muhumaal on müüa osavalt taastatud ehe talumaja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Väga hästi taastatud talusid ei ole Eestis liiga palju, seetõttu on Muhumaal Lehtmetsa külas müügile tulnud isend veelgi erilisem.

Saadu talu sai valmis 1930. aastal ja erinevalt paljudest eakaaslastest on temal õnne olnud: hiljutised omanikud on maja laguneda laskmise asemel hoolega taastanud. 

Foto: KV.EE

Kompleksi kuuluvad elumaja, saarele omane pikk ait, puukuur, garaaž kahele autole, ilu-ja tarbeaed ning korraliku suurusega maatükk.

Elumaja on viietoaline, samas on ka saun. Maja mõlemas otsas on suured taluahjud, kõikide plaaditud põrandapindade all põrandaküte, samuti on elektriradiaatoritega kütmise võimalus.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Soovi korral on võimalik ehitada eluruumiks ka katusealune pind. Aidas on kolm töötuba ja kaks magamiskambrit.

Kui ostja soovib, jääb osa praegu sisustuses olevat mööblit majja alles. Kompleksiga kaasa raider lisavarustusega, isevedav niiduk, mururobot, trimmer, garaaži kompressor, lumepuhur ja muud talumajapidamises vajalikud abivahendid.

Foto: KV.EE

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles