Reese Witherspoon teab: dekoratiivpatjade sättimine ei ole mingi täppisteadus

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reese Witherspoon
Reese Witherspoon Foto: Instagram

Alati säraval Reese Witherspoonil näib iga probleemi ja kitsaskoha jaoks lahendus tagataskus olemas olevat, vahendab realsimple.com. Tegus pereema jagab nõu, kuidas koduses majapidamises oma dekoratiivpatju sättida.

Kevadpäike piilub pilve tagant välja ning ka kalendrist avanev kuupäev hakkab vaikselt peatsest hooaja vahetumisest aimu andma. Tegus Reese Witherspoon on kevade tulekuks varakult valmis ning ühes sellega jagamas nõu ka selle kohta, kuidas värsket kevadhooaega oma koduseinte vahel tervitada. 

Witherspooni sõnul ei ole olemas üht konkreetset rusikareeglit, mille järgi oma dekoratiivpatju sättida. Küll aga leiab naine, et tänu erinevatele patjadele on võimalik eluruumide üldmuljet silmnähtavalt mõjutada.

Dekoratiivpatjadega saab naise sõnul aastaringselt katsetada ning erinevaid kombinatsioone proovida. Erinevad kujud, mustrid, tekstiilid ja värvid lisavad ruumile vaid omapära ja karakterit. Inimestel, kel puudub võimalus remondiks, soovitab Witherspoon seega dekoratiivpatjadesse investeerida - puhkab silm ja laulab süda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles